top of page
Zoeken
  • ontdekcommunicatie

Deloitte Nederland

Er is weer een deel afgesloten van onze minor!


Dit blok hebben wij ons ondergedompeld in de financiële dienstverlening. Deloitte Nederland stond in dit blok centraal waarbij het uitwerken van een nieuwe contentstrategie het eindproduct zou worden. Een hele uitdaging, omdat geen van ons hier nog bekend mee was.


Deloitte Nederland behoort tot de big four van grootste bedrijven in Nederland. Met ruim 6.100 medewerkers verspreid over 15 kantoren kunnen we stellen dat we onze eerste grote opdrachtgever hebben binnengehaald!


Voordat we aan deze opdracht zijn begonnen hebben we een bezoekje gebracht aan de Maastoren, waar Deloitte is gevestigd. Wat begon als een oriënterend onderzoek, draaide uit op een uitgebreide rondleiding door het hele gebouw. Inclusief de bovenste verdieping met een prachtig uitzicht over de stad. Hierdoor hadden we al heel veel inzichten die we konden gebruiken voor onze opdracht.


Toekomst stond helemaal in het teken bij het maken van de nieuwe contentstrategie. Deloitte heeft hierbij al zelf vijf hoofdthema’s bedacht. Dit zijn vijf thema’s waarbinnen er veel veranderingen zullen plaatsvinden. Denk aan gezondheid, eten, mobiliteit, energie en werk. Zelf hebben wij het concept ‘Focus on the Future’ genoemd met bijbehorende hashtag #futurefocus. Wij zijn ervan overtuigd dat jongeren (generatie Y) de toekomst zijn en daarom hebben wij hen een vragenlijst voorgelegd die betrekking hebben op de toekomst.

Aan de hand van deze inzichten hebben we verschillende sub thema’s bedacht, die uit worden gewerkt in de vorm van content.


Deze sub thema’s sluiten allemaal goed aan bij wat Deloitte wil bereiken met haar vijf verschillende thema’s. Wij hebben er voornamelijk voor gekozen om maatschappelijke kwesties en ontwikkelingen in te zetten, omdat er zo ingespeeld wordt op actualiteit. Daarnaast is ervoor gekozen om persoonlijke verhalen van medewerkers te delen. Een persoonlijke ervaring of ontwikkeling binnen Deloitte zorgt ervoor dat je als organisatie transparant bent en geloofwaardig.




10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page