top of page
Zoeken
  • ontdekcommunicatie

The next big thing

Bijgewerkt op: 10 okt. 2019

De ontdekking van… Ontdek!

Spannend, de eerste ontdekking die we met jullie zullen delen. We hebben de opdracht gehad vanuit school om een masterclass te geven over ‘The Next Big Thing’. 

Dynamic Ads (gericht adverteren) zal steeds nuttiger worden en er is een forse stijging onder het aantal zzp’ers. Wij hebben opkomende functies op LinkedIn gevonden die daar perfect op aansluiten: skill assessments en de optie: find an expert.


Skill assessments

Op LinkedIn kan je skill assessments doen om vaardigheden aan jouw profiel toe te voegen. Bij een score van meer dan 70% behaal je een badge, die je op je profiel kan toevoegen. Slaag je niet? Dan is  er een leermodule om je uiteindelijk de nodige kennis te geven om die badge te behalen.

Het is ontstaan omdat bedrijven het steeds lastiger vinden om het juiste personeel binnen te halen. Een CV zegt niet alles meer, kijk maar naar Steve Jobs, hij heeft nooit een diploma behaald maar heeft heel veel kennis. 


Find an expert

Find an expert is de vervolgstap, deze optie is nog niet live maar gaat binnenkort komen. Find an expert is een optie die je als bedrijf kan gebruiken om te targetten op de juiste expertise(s) die je nodig hebt. Zelfs zonder dat je een connectie met iemand hebt, kan je deze persoon vinden en een berichtje sturen. Ideaal!

Deze opties zijn voor verschillende scenario’s in te zetten; een vast personeelslid of iemand voor een eenmalige opdracht. Maak er als bedrijf gebruik van, want expertise die je niet huis moet halen zal je binnen moeten halen. 

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page